آموزش بورس و بازار سرمایه

آموزش سرمایه گذاری در بورس

آموزش بورس و بازار سرمایه

آموزش سرمایه گذاری در بورس

این وبلاگ در خصوص آموزش بورس و بازار سرمایه ویژه افرادی می باشد که قصد دارند یک سرمایه گذاری مناسب را شروع کنند.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

صورت های مالی شرکت ها و چگونگی درک و فهم آن

در بخش های قبل گفتیم که صورت های مالی شرکت ها یکی از ابزارهایی می باشد که تحلیل گران بنیادی در برآورد ارزش ذاتی سهم از آن استفاده میکنند. در این بخش نیز قصد داریم در خصوص سرمایه شرکت و دیگر نکات موجود در صورت حساب سود و زیان صحبت کنیم.

هر نوع دارایی مالی یا ارزش دارایی‌های مالی نظیر وجه نقد موجود در حساب‌های بانکی، کارخانه‌ها، ماشین آلات و تجهیزاتی که برای تولید در اختیار شرکت‌ها قرار می‌گیرد سرمایه شرکت به حساب می‌آید. در صورت های مالی، سرمایه شرکت‌ها ذکر شده و ما از این سرمایه برای بدست آوردن تعداد سهام شرکت استفاده می‌کنیم.

به عنوان مثال اگر سرمایه شرکتی ۴۰۰ میلیارد ریال باشد برای بدست آوردن تعداد سهام، سرمایه ثبت شده شرکت را بر ارزش اسمی هر سهم در ایران که معادل ۱۰۰۰ ریال است تقسیم می کنیم و از این طریق تعداد سهام شرکت بدست می آید.

 

 

به عنوان مثال در شکل زیر که صورتحساب سود و زیان شرکت غشهداب می باشد سرمایه شرکت ۷۵ میلیارد تومان است؛ در کادر قرمز رنگ نشان داده شده است. با توجه به سرمایه شرکت، تعداد کل سهام شرکت نیز ۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰ سهم می‌باشد.

 

صورت های مالی

 

دانش کلی نسبت به سرمایه شرکت ها و تعداد سهام آنها می تواند فرصت هایی را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد چرا که هر چه قدر میزان سرمایه شرکتی کمتر باشد امکان سفته بازی و بالابردن قیمت سهم نیز بالاتر می باشد و دانش نسبت به این موضوع می تواند کمک بسیاری در شناخت این شرکت ها کند.

  • ۹۸/۰۳/۲۳
  • ایمان احمدیان

نظرات (۱)

  • ربات ساز تلگرام
  • موفق باشید دوست عزیز

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی